Första inlägget

Hej Internet!

Jag kommer inte göra det hela allt för komplicerat, utan tänkte helt enkelt bara konstatera att webbplatsen JonathanLindkvist.com nu alltså sett dagens ljus. Syftet med sidan är att ha ett eget litet ställe på webben där jag kan experimentera lite med webbutveckling, och kanske till och med skriva en och annan rad om webb- och systemutveckling.

Vem är jag då? Jag är systemutvecklare och det är huvudsakligen utveckling inom .NET-stacken jag sysslar med. C# skulle jag nog beskriva som “mitt språk” även om jag numera knackar en massa JavaScript också, vilket kan vara rätt så kul för den delen.

I början av inlägget så lovade jag att inte komplicera saker och ting, och det löftet ämnar jag att hålla. Jag kommer därför att avrunda med att länka till de platser där jag har en närvaro sedan tidigare.

Min LinkedIn-profil hittar ni här och där finns det lite mer information om vad jag sysslar med på dagarna osv. Jag har dessutom en blogg sedan tidigare — där jag skriver om programmering på engelska, och den bloggen hittar ni här. Twitter-konto har jag också och det hittar ni här.

“Början är den viktigaste delen av arbetet” som Plato en gång sa, och nu har jag i alla fall börjat.

Ha det bra så länge!

 

Författare: Jonathan Lindkvist

Jag är en systemutvecklare som är bosatt och verksam i Stockholmsområdet. Mitt favoritspråk är C#, och jag utvecklar huvudsakligen med .NET-plattformen som bas. Det mesta jag utvecklar har någon relation till webben, så ASP.NET och JavaScript är båda givna inslag i mitt dagliga arbete (och fritid).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *