Gratis TV-serie för den som lär sig tyska

Jag skrev tidigare om en tv-serie anpassad för den som vill lära sig tyska. Serien jag nämnde heter Deutsch Plus, om jag inte minns helt fel, men den har jag hursomhelst hunnit se klart vid det här laget. Jag har letat efter en värdig ersättare till Deutsch Plus, och det tror jag mig nog ha hittat genom serien EXTRA Deutsch.

Hela serien verkar finnas tillgänglig på YouTube. Du hittar alla avsnitt i en och samma spellista här.

Författare: Jonathan Lindkvist

Jag är en systemutvecklare som är bosatt och verksam i Stockholmsområdet. Mitt favoritspråk är C#, och jag utvecklar huvudsakligen med .NET-plattformen som bas. Det mesta jag utvecklar har någon relation till webben, så ASP.NET och JavaScript är båda givna inslag i mitt dagliga arbete (och fritid).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *