Stack Overflows .NET-baserade arkitektur

Stack Overflow har publicerat ett par större inlägg där de presenterar sin bakomliggande arkitektur för alla som är nyfikna. I och med att Stack Overflow använder sig av IIS, ASP.NET MVC, C#, SQL Server osv, så är det förstås extra intressant för oss som jobbar mycket med teknologierna inom .NET-stacken.

Hursomhelst, här är i alla fall inlägg nummer 1 i serien om Stack Overflows arkitektur.

Författare: Jonathan Lindkvist

Jag är en systemutvecklare som är bosatt och verksam i Stockholmsområdet. Mitt favoritspråk är C#, och jag utvecklar huvudsakligen med .NET-plattformen som bas. Det mesta jag utvecklar har någon relation till webben, så ASP.NET och JavaScript är båda givna inslag i mitt dagliga arbete (och fritid).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *