Visual Studio Code – Markera alla förekomster av ett ord

Visual Studio Code har en massa trevliga snabbkommandon som kan underlätta kodandet. Ett trevligt kommando, är Ctrl+Shift+L, som markerar alla förekomster av ett ord.

Jag spelade in en liten GIF som visar kommandot in action, som ni kan se längst uppe i det här inlägget.

De har en massa andra trevliga kommandon på följande sida.

Författare: Jonathan Lindkvist

Jag är en systemutvecklare som är bosatt och verksam i Stockholmsområdet. Mitt favoritspråk är C#, och jag utvecklar huvudsakligen med .NET-plattformen som bas. Det mesta jag utvecklar har någon relation till webben, så ASP.NET och JavaScript är båda givna inslag i mitt dagliga arbete (och fritid).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *